Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • x - Sold

Fakta Bilder

134m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Välkommen till en vacker våning med villakänsla belägen i ett eftertraktad bostadsområde med en strålande utsikt över poollandskapet och den kungliga golfbanan i Bendinat. Lägenheten är på 134 kvm med en inbyggd uteplats på ca 24 kvm, en veranda på ca 19 kvm samt en balkong på 10,80 kvm. I entréplan ligger det ljusa och trevliga vardagsrummet med öppen spis och med utgång till verandan och den lilla trädgården, en mysig matplats, ett komplett utrustad kök med bl.a. inbyggd micro, grovkök intill, samt ett badrum. En trappa upp finns masterbedroom med badrum en-suite och egen balkong samt ytterligare 2 sovrum och ett badrum. Alla materialval är av högsta kvalitet såsom bla. marmorgolv, luftkonditionering varm/kallt och en garageplats. I det lilla och mycket exklusiva bostadskomplexet finns 3 fina gemensamma swimmingpooler, omgivna av grönskande trädgårdar. På promenadavstånd ligger några restauranger och affärer och till den fashionabla yachthamnen Puerto Portals tar det bara 5 minuter med bilen. Palma stad är 10 bilminuter bort. Läget kan inte bli bättre med golfbanan intill, fina badstränder helt nära och Palma med sitt stora nöjesutbud inte långt bort.

 • Boyta

  134m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  6009
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: