Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt och välplanerat Penthouse med en härlig havsutsikt ifrån den 150 - Sold

Fakta Bilder

225m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till detta härliga Penthouse. Njut av en rymlig boyta på 225 ,m2, en solig terrass på 75 m2 samt en generös takterrass med havsutsikt som är på hela 150 kvm i sydvästläge. Våningen är ny och i absolut toppskick. Mycket ljus och inbjudande. Vardagsrummet är stort och i anknytning finner ni denna stora härlig terrass med utsikt över ett mycket vackert poolområde och golfbanan. Det finns 3 rymliga sovrum och 3 badrum vara alla är en suite. Badrummen är mycket smakfullt gjorda och i hela våningen har ni ett mycket vackert marmorgolv. Koket ar topputrustat och det finns också tillhorande grovkök. Våningen ligger i en mycket vacker anläggning med vackra trädgårdar och poolområden. Våningen ligger i det populära och lugna bostadsområdet Nova Santa Ponsa, från vilket du bara några minuters gångväg finner ett hamnområde, strand, caféer, restauranger och affärer. Det finns aven flera golfbanor i narheten och Palmastad ligger bara 15 minuters bilvag bort

 • Boyta

  225m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104066
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: