Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • STORT OCH VÄLPLANERAT PENTHOUSE MED SOLIG TAKTERRASS I DET EXKLUSIVA BENDIN - Sold

Fakta Bilder

197m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta rymliga penthouse med fin utsikt över poolområdet och den välskötta subtropiska trädgården finns i ett av de bästa bostadsområden på Mallorcas sydvästkust. Våningen har en bostadsyta på 185 kvm med terrasser på sammantaget 92 kvm. I bostadens första plan finns trevligt hallrum, ett stort soligt vardagsrum med matplats och med höga dörrpartier som öppnas sig mot terrassen. Vidare finns på detta plan ett mycket elegant utrustad komplett kök med frukostplats, grovkök intill, samt ett gäst-wc. Från entrén leder trappor upp till den 80 kvm stora takterrassen med inbyggd utomhuskök och grillplats och ned till undervåningen av lägenheten. Här finns 4 sovrum, 2 badrum samt ytterligare ett rum. Våningens övriga faciliteter är centralvärme, marmor- och parkettgolv, inbyggda garderober och skåp, luftkonditionering varm/kallt samt en garageplats. Det eleganta bostadskomplexet finns i det fridfulla Bendinat med den kungliga golfbanan ”Royal Bendinat” i omedelbar närhet. På gångavstånd finns trevliga caféer, restauranger och affärer. Ett flertal badstränder finns på promadavstånd. Den välkända yachthamnen Puerto Portals är bara 5 minuters bilfärd bort. Till Palma stad tar det ca 10 minuter.

 • Boyta

  197m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7077
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: