Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig lägenhet nära stranden i Camp de Mar - Sold

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Ljust och trevligt appartement i en mycket välkött anläggning i Camp de Mar med en härlig gemensam utomhuspool i en grönskande trädgård med exotiska växter. Lägenheten är på 80 kvm och består av ett rymligt vardagsrum med matplats och öppen spis. Breda, höga dörrar leder ut till den soliga inbyggda terrassen med utsikt mot poolen och trädgården. Ett komplett utrustad kök. 2 sovrum och 2 badrum. Våningen är utrustad med luftkonditionering varm/kallt och SAT-TV. Det tar bara någon minuts promenad ner till den vita sandstranden.

Camp de Mar är en liten exklusiv ort med en mycket fin golfbana. Till den populära hamnen Puerto Andratx med mycket bra restauranger, barer och affärer tar man sig med bil på 10 minuter

 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  90008
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: