Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välplanerad nybyggd våning med gångavstånd till stranden i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

95m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välplanerad nybyggd våning med gångavstånd till stranden i Santa Ponsa.

Lugnt, men ändå nära stranden, i närheten av restauranger, caféer, banker, affärer. Golfanläggningar och båthamnar finns också i närheten. Byggstandarden av lägenheten är förstklassig med ljusa och vackra material. Värmeanläggning/luftkonditionering. Lägenheten består av vardagsrum/matsal, 2 sovrum, 2 badrum, stor terrass om 24,46 kvm och finns i en anläggning som smälter fint i landskapet med sin vackra arkitektur och underbar trädgårdsanläggning. En stor utomhuspool samt ett fantastiskt Spa, där man inte har sparat på faciliteterna och som är exklusiv för invånarna i detta komfortabla lägenhetskomplex.

 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104036
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: