Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trevlig lägenhet med imponerande blick mot hamnen och bergen - Sold

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna trevliga våning ligger i Puerto Andratx med en underbar vy mot hamnen och bergen. Bostaden är på 80 kvm med 2 fina solterrasser på tillsammans 20 kvm och som består av ett rymligt vardagsrum med öppen spis och matplats, ett komplett utrustad kök, 2 sovrum, 2 badrum, varav ett badrum är en-suite, ett förråd, en källare, samt en p-plats. Lägenheten ligger i ett vackert bostadskomplex med en gemensam stor utomhuspool i en exotisk trädgård. Till Puerto Andratx’s hamnpromenad med ett flertal mycket bra restauranger, caféer och affärer är det inte långt. Ett antal badstränder och golfbanor finns i närområdet. Huvudstaden Palma är knappt 20 minuters bilfärd bort.

 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  90037
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: