Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trevlig takvåning med stor takterrass och härlig havsutsikt i Santa Ponsa/P - Sold

Fakta Bilder

100m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Ljus och mysig takvåning med strålande utsikt mot havet i ett mycket välkött bostadsområde med tjusig utomhuspool ovanför Port Adrianos marina. Våningen i 3 plan har en bostadsyta på 100 kvm samt en stor takterrass på ca 56 kvm med otrolig blick över bukten, Nova Santa Ponsa och Malgrat öarna.

På entréplan ligger vardagsrummet med matsalsdel och en balkong utanför, det komplett utrustade köket i amerikansk stil, samt ett gäst-wc. En trappa leder upp till det övre planet där det finns 3 sovrum och 2 badrum. Det största sovrummet har ett badrum en-suit och en egen privat balkong. Högst upp via en trappa finns den stora soliga takterrassen med inbyggd fast grillplats. Härifrån har man en bedårande utsikt åt alla håll. Våningen restaurerades 2005 omsorgsfullt. En garageplats i källarplan tillhör lägenheten. I övrigt finns luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, alarmsystem och multimediaanläggning.
Lägenhetens läge är idealisk för allehanda fritidsaktiviteter som att en liten badstrand och marinan Porta Adriano med restauranger och caféer finns alldeles intill. I närområdet har man inte mindre än 3 golfbanor och flera badstränder att välja på. Santa Ponsa är inte heller långt bort. Till huvudstaden Palma tar det ca 15 minuter med bil.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2030
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: