Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Wonderful finca bolig med en subtropisk hage i idylliske omkringliggende - Sold

Fakta Bilder

110m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Välkommen till den mysiga mallorquinska finca som ligger i ett lugnt läge medgångavstånd till Puerto Andratx med en underbar utsikt över det pittoreska landskapet. Huset ligger på en 3000 kvm stor tomt och har en bosta på ca 110 kvm samt en härlig terrass på ca 15 kvm. Dessutom erbjuder fastigheten en vackert anlagd trädgård med grillplats och en pool som inbjuder dig att dröja kvar och koppla av. Fincan har blivit omsorgsfullt restaurerat, där den rustika charmen av den ursprungliga fincan bevarades. Boytan är uppdelat i ett vardagsrum och matsal med öppen spis och med direkt tillgång till trädgården, ett fullt utrustat kök samt det stora sovrummet med eget badrum s.k. en suite. Dessutom erbjuder huset ytterligare två sovrum och ett badrum. Övriga bekvämligheter är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem för trädgården och diverse p-platser utomhus. Puerto Andratx med exklusiva restauranger, barer, butiker och småbåtshamnen ligger i omedelbar närhet. Öns huvudstad Palma nås på ca 25 minuter.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2487
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: