Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trivsamt soligt radhus i 2 plan med havsutsikt i ett exklusivt bostadsområd - Sold

Fakta Bilder

100m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta trevliga radhus i en lugn bostadsanlägging erbjuder 2 sovrum och 2 badrum. Bostaden är på 100 kvm med 15 kvm altan samt en stor takterrass. På första plan finns ett soligt vardagsrum med matplats och öppen spis, ett komplett utrustad kök samt ett gäst-wc. På övre plan finns de 2 sovrummen med badrum en-suit och en balkong. En trappa leder upp till den rymliga takterrassen varifrån man har en härlig utsikt över den grönskande omgivningen ända bort till havet. Huset har golvvärme, ett garage och ytterligare en p-plats. Anläggningen förfogar över en härlig gemensam pool som är omgiven av en grönskande subtropisk trädgård. Flera badstränder, yachthamnen, restauranger, golfanläggningar och affärer finns i närområdet. Till Palma stad är det ca 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  90023
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: