Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fabelaktige penthouse med fantastisk panorama havutsikt - Sold

Fakta Bilder

105m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna förtjusande penthousevåning är beläget i ett exklusivt bostadskomplex i Illetas bara några minuter från den underbara stranden och har en otrolig utsikt över det öppna havet och bukten i Palma. Bostaden har dessutom en härlig trädgård och en fantastisk gemensam swimmingpool. Lägenheten har en boyta på ca 105 m2 samt underbara solterrasser på 30 m2. Boytan är indelat på följande sätt: Det finns ett rymligt vardagsrum och matsal - med direkt tillgång till terrasser, ett fullt utrustat kök med matplats, ett sovrum med badrum samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Våningens eleganta utrustning inkluderar centralvärme, reversibel luftkonditionering samt en parkeringsplats på gatan. Mycket nära belägen är Virtual Beach Club samt Real Golf de Bendinat. Huvudstaden Palma kan nås inom 10 minuter med bil.

 • Boyta

  105m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  4023
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: