Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik villa för den stora familjen i mycket eftertraktat läge. - Sold

Fakta Bilder

432m2 7 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna mycket tjusiga villa i en lugn och rofylld omgivning har en bostadsyta på totalt 432 kvm. Tomtarealen är på 1740 kvm med ett härligt poolområde i en kärleksfullt anlagt tropiskt trädgård. I huset finns ett rymligt sällskapsrum med öppen spis, matplats och en mycket imponerande takhöjd. Det finns 7 sovrum, samtliga med bad en-suite, ett komplett utrustad mycket modernt kök. Härliga terrasser, delvis inbyggda, leder ut till trädgården och till poolen. Byggmaterial och inredningsmaterial är av högsta kvalitet såsom samtliga badrum klädda i marmor, värme, luftkonditioneringssystem varm/kallt, parkeringsplats för 2 bilar och mycket mer. Det finns flera golfbanor, stränder och marinor i närheten. Santa Ponsa med sina affärer, restauranger och barer är bara några bilminuter bort. Till huvudstaden Palma bilar man på 15 minuter.

 • Boyta

  432m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  104069
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: