Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Smakfull våning med underbar solterrass intill Bendinats kungliga golfbana - Sold

Fakta Bilder

90m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta eleganta appartement med fin solterrass finns i ett mycket välkött bostadskomplex med 3 utomhuspooler angränsande till den kungliga golfbanan i det eftertraktade Bendinat. Lägenheten är på ca 90 kvm och terrassen på ca 30 kvm och omfattar ett rymligt mycket modernt utformad vardagsrum med matplats, ett komplett utrustad kök med grovkök intill, 2 badrum, 3 sovrum, varav huvudsovrummets badrum är en-suite och mycket stilfullt formgiven. Vardagsrummet och huvudsovrummet har utgång till den fina inbyggda uteplatsen. Lägenhetens materialval är av högsta kvalitet och bl.a. utrustad med marmorgolv, aircondition varm/kallt, sat-tv och 2 inbyggda kassaskåp. P-platser. Den eleganta yachthamnen Puerto Portals med många fina restauranger, barer, butiker och ett flertal vackra sandstränder ligger i närheten. Till Palma stad är det ca 10 minuters bilresa.

 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2091
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: