Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Grandiose havutsikt villa med gjestgiveri og flotte solterrasser i drømmeak - Sold

Fakta Bilder

339m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

På absolut toppläge med vidunderlig och fri panoramautsikt över havet finns detta luxuösa hem i Puerto Andratx på ett markområde av 1 190 kvm. Villans bostadsyta är ca 339 kvm och de grandiosa både öppna och överbyggda terrasser upptar ca 104 kvm och uppfyller med råge drömmen av ett soldränkt liv och lata dagar vid Medelhavet. Dessutom erbjuder fastigheten ett härligt poolområde med lounge, sommerkök och fastbyggd grillplats. Villan innehåller en ljus salong med panoramafönster, matsal, ett komplett utrustat kök med grovkök intill, stort master bedroom med badrum en-suite, bastu och jacuzzi. Två sovrum, både med egna badrum, separat gästtoalett. Nästan alla rum har direkt tillgång till de underbara solterrasserna. Gäststugan som ligger separat har ett sovrum och ett badrum. Den genomtänkta planlösningen i kombination med stilrena och exklusiva materialval ger en elegant karaktär åt boendet. Fastigheten är försedd med centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, larm och video intercomsystem, bevattningssystem för trädgården samt en carport. I omedelbar närhet finns den pittoreska småbåtshamnen av Puerto Andratx, flotta restauranger, barer och shopping. Palma stad är ca 25 bilminuter bort.

 • Boyta

  339m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2492
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: