Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyx våning i eftersökta Bendinat med underbar utsikt över golfbanan. - Sold

Fakta Bilder

128m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta attraktiva luxuösa appartement med stor solterrass ligger intill den kungliga golfbanan i Bendinat, ett av de mest eftertraktade bostadsområden på Mallorca. Våningens bostadsyta är 128 kvm och den delvis inbyggda terrassen är på 12 kvm och omfattar ett vackert stort vardagsrum med öppen spis, matplatsen är avskild med ett pelarvalv. Köket är fräscht och fullt utrustad, grovkök intill. 1 separat badrum, 2 sovrum, det större sovrummet har badrum en-suite. Lägenhetens materialval är av högsta kvalitet såsom lättskötta marmorgolv, marmorklädda badrum, aircondition varm/kallt, isolerglasfönster. Ett förråd och en garageplats under huset tillhör våningen. I det exklusiva bostadskomplexet finns 3 underbara utomhuspooler, omgivna av en härlig trädgård med exotiska växter. På promenadavstånd finns mataffär och några restauranger. Den eleganta yachthamnen Puerto Portals med många fina restauranger, barer, butiker och ett flertal vackra sandstränder ligger helt nära. Till Palma stad är det ca 10 minuters bilresa.

 • Boyta

  128m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  90042
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: