Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Herrgårdsliknande villa i Medelhavsstil med vidsträckt utsikt - Sold

Fakta Bilder

312m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till den stilfulla villan som är byggd i lantlig Medelhavsstil med tinnar, torn och pelargångar, ett underbart hem med karaktär. Markytan är 905 kvm, varav bostaden är på 312 kvm med ett flertal uteplatser både med och utan tak på tillsammans 50 kvm. Villans 2 plan är fördelade enligt följande: i entréplan ligger det mycket rymliga sällskapsrummet med öppen spis, matsal, ett komplett utrustad kök, gäst-wc, en separat gästvåning med allrum, pentry och ett badrum. Många rum på detta plan leder ut till den härliga solterrassen med grillplats, den underbara trädgården och det ovanligt vackert utformade poolområdet. I övervåningen finns 2 mycket stora sovrum med fantastiska badrum en-suite. Till ett av sovrummen finns också en klädkammare och en terrass med härlig utsikt mot Santa Ponsabukten. Villans övriga faciliteter är bl.a. golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster, alarmanläggning samt ett garage. Fastighetens läge med sin närhet till inte mindre än 3 golfbanor, småbåtshamnen Port Adriano och de härliga sandstränderna är perfekt för varierande fritidsaktiviteter. Till Palma stad åker man på 20 minuter med bil.

 • Boyta

  312m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2129
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: