Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende villa med store solterrasser og herlig middelhavshage - Sold

Fakta Bilder

380m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta mysiga hus, inbäddad i en grönskande välvårdad trädgård ligger i en rofylld omgivning av Santa Ponsa på en markyta av 1 283 kvm med en bostadsyta som är 380 kvm, den inbyggda uteplatsen 60 kvm. De öppna terrassområden inklusive takterrassen är tillsammans 120 kvm stora. Dessutom finns på tomten en fantastisk swimmingpool och en fast byggd grillplats. I villans entréplan ligger det ljusa vardagsrummet med öppen spis och matsalsdel, det komplett utrustade stora köket med köksö, grovkök, förråd, masterbedroom med badrum en suite samt ytterligare 3 sovrum som delar på ett separat badrum. I nedre våningsplanet finns 2 rum till, lämpliga till allrum eller som sovrum, dessutom finns här ett badrum och ett separat kök. Utrymmet kan vara perfekt för gästande släkt och vänner. Villan är mycket komfortabel och försedd med bl.a. centralvärme (olja), golvvärme i badrummen, automatiskt bevattningssystem för trädgården, porttelefon, isolerglasfönster samt ett dubbelgarage. Huset ligger helt nära 3 golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från stranden och den trevliga småbåtshamnen Port Adriano.

 • Boyta

  380m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  8115
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: