Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • En underbar villa till ett mycket förmånligt pris som säljs med vackra desi - Sold

Fakta Bilder

460m2 5 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Välkommen till en fräscht och mycket smakfullt inredd villa med ljus, stilren interiör i väl avstämda färger och material, en prunkande trädgård, separat gästhus, underbara terrasser och en magnifik utomhuspool. Tomtarealen är 1010 kvm, bostadsytan är 460 kvm. Den smakfulla inredningen med designade möbler ingår i köpepriset. Huvudbyggnaden består av ett sällskapsrum som är stor och luftig med öppen spis och med access till det möblerade uterummet, även det med öppen spis. Köket har en matplats och är komplett inredd, 3 sovrum och 2 badrum. Via den stora poolterrassen når man den överbyggda grillplatsen med mallorquinsk sommarkök och till gästhuset som är inredd med 2 sovrum och ett badrum. Camp de Mar är ett exklusivt område med härlig vit sandstrand, kristallklart vatten, elegant golfbana, ett 5-stjärnigt hotell samt ett flertal barer och restauranger och ligger helt nära det pittoreska Puerto Andratx. Till Palma stad åker man på 20 minuter på fin motorväg.

 • Boyta

  460m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2097
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: