Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande våning med fin takterrass och vidsträckt havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta charmerande hem ligger i det nobla Nova Santa Ponsa med öppen och fin vy över landskapet och havet. Lägenheten är på 80 kvm med en mycket användbar solterrass på 35 kvm med plats för både sittgrupp och matplats. Dessutom leder en spiraltrappa upp till en fantastisk takterrass. Våningen omfattar salong/matsal med öppen spis och med utgång till den fina solterrassen, ett komplett utrustad öppet kök med ett grovkök intill, 2 sovrum, 2 badrum, varav masterbedroom med badrum en-suite, gäst-wc. På den stora takterrassen finns ett sommarkök med fast grillplats. Den komfortabla våningen har luftkonditionering varm/kallt, värmeelement, golvvärme i badrummen, isolerglasfönster samt en p-plats och ett förråd. I det exklusiva bostadskomplexet finns ett fantastiskt poolområde som nyttjas av de boende. Härifrån är havsutsikt helt otroligt vacker. Den exklusiva Santa Ponsa Country Club, inte mindre än 3 golfbanor och ett flertal badstränder finns helt nära. Centralorten Santa Ponsa med sin fina breda sandstrand, småbåtshamnen erbjuder varierande fritidsaktiviteter och är bara 5 bilminuter bort. Till Palma stad tar det ca 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104139
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: