Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet i 3 våningsplan på första parkett mot Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

125m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

På ett makalöst läge med en strålande havsutsikt ända bort mot horisonten från samtliga 3 våningsplan i detta trivsamma hem finns i ett exklusivt residens i Puerto Andratx med egen direkt access mot havet och med en stor gemensam swimmingpool. Våningen är byggd i 3 etage med en bostadsyta på 125 kvm samt terrasser med tak på sammanlagt 20 kvm och öppnar terrasser på 60 kvm. Våningsplanen innehåller i entréplan (som är plan 3) ett generöst utformat vardagsrum med matsalsdel och med utgång till en underbar stor terrass med havsutsikt samt ett komplett utrustat öppet kök och en gästtoalett. I våningsplan 1 finns masterbedroom med ett separat badrum och ett förråd. I våningsplan 2 hittar vi ytterligare två sovrum som delar på ett badrum samt ett förråd till. Våningen är mycket komfortabel och utrustat med bl.a. luftkonditionering varm/kallt och isolerglasfönster. En garageplats ingår.

 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2364
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: