Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant hus i exklusivt villaområde med mycket vacker trädgård. i Nova Sant - Sold

Fakta Bilder

100m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta magnifika hus finns i Nova Santa Ponsa med en underbar vy över den grönskande trädgården och den fantastiska gemensamma swimmingpoolen. Tomtarealen är 157 kvm, bostadsytan 100 kvm och inbyggda uteplatser på 24 kvm och öppna terrasser på 13 kvm. I entréplan ligger salongen med matplats och öppen spis samt utgång till den egna trädgården och den stora poolen. Dessutom finns på detta våningsplan ett komplett utrustad öppet kök, grovkök och ett gästbadrum. En trappa upp finns 2 sovrum med ett badrum en-suite och med utgång till en terrass med havsutsikt samt ytterligare ett badrum. Huset är försedd med elektrisk centralvärme, luftkonditionering varm/kallt samt p-plats för ett fordon.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2303
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: