Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • En mycket exklusiv villa utmed golfbanan med underbara vyer - Sold

Fakta Bilder

205m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna mycket vackra villa med ett fantastiskt sydvästläge erbjuder sol hela dagen och speciellt den eftertraktade kvälls- och eftermiddagssolen. Villan ligger i en av de allra mest eftersökta områden i det exklusiva Nova Santa Ponsa och är mycket bra distribuerad med 3 sovrum och 2 tillhörande badrum ensuite, samt en gästavdelning med egen ingång bestående av ett sovrum, ett badrum samt en terrass med utsikt över trädgården och golfbanan. Villan ligger mycket vackert inbäddad i den egna privata trädgården med egen pool vid sidan om Santa Ponsas golfbana. Boytan är hela 220m2 och har terrasser på 60m2 och tomten är på 700m2. Villan fördelar sig över 2 plan enligt följande: ett fint ljust entré, ett öppet vardagsrum med en öppen spis och tillhörande matsalsdel, samt ett fullt utrustat modernt kök. Vardagsrummet leder ut till den stora delvis inbyggda terrassen med träbjälkar. Härifrån ser ni ut över den härliga gröna trädgården, den egna poolen, golfbanan och de böljande bergen. På entréplan finner ni även masterbedroom med ett badrum ensuite samt ytterligare ett sovrum med tillhörande badrum. Det finns även en gästtoalett på detta plan. Andra våningen kan nås via en separat entré utanför huset. Villan har varm och kall AC, vackra terrakottagolv, ett inbyggd garage med ett förråd och tvättrum vid sidan om det. Förutom den privata poolen finns på området också en stor gemensam pool. Fastigheten ligger utmed Santa Ponsas golfklubb den eleganta country klubben med tennisbanor och en härlig restaurang samt ett mycket fint SPA. I området finner ni också flera marinor och bara 5 minuter med bil ligger mataffärer, restauranger och kaféer och den vackra strandpromenaden med badstranden i Santa Ponsa by. Palma stad kan nås inom 15 minuter.

 • Boyta

  205m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7073
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: