Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Terrific svært moderne utseende villa i ettertraktet beliggenhet med havuts - Sold

Fakta Bilder

245m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

På absolut toppläge med vidunderlig utsikt över havet finns den rymliga och väldisponerade villan i Costa d’en Blanes, bara några minuter från stranden. Det nyligen renoverade huset ligger på en tomtmark av 660 kvm, varav bostadsytan upptar 245 kvm. Dessutom har fastigheten vackra öppna terrasser på 55 kvm och täckta uteplatser på 15 kvm, en fantastisk pool som är omgiven av en subtropisk trädgård. Husets två våningar omfattar i entréplan: ett komplett utrustat kök med matplats i öppen planlösning, en ljus salong med matsalsdel och mysig öppen spis och med direkt tillgång till den magnifika terrassen med poolen utanför. Dessutom finns på denna nivå ett sovrum med badrum en-suite, ytterligare ett rum som för närvarande används till lekrum, samt en gästtoalett och 2 ekonomiutrymmen. I övervåningen finns 3 sovrum, samtliga med sina egna och mycket elegant utformade badrum. Två av sovrummen har också en privat terrass med havsutsikt. Övriga faciliteter av detta mycket moderna och bekväma hem är bl.a. golvvärme i det största sovrummets badrum, luftkonditionering varm/kallt, elektriska element, bevattningssystem för trädgården samt 2 p-platser. Helt nära finns den exklusiva marinan av Puerto Portals med ett flertal gourmetrestauranger, barer och exklusiv shopping. Huvudstaden Palma kan nås på cirka åtta minuter.

 • Boyta

  245m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  4000
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: