Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerende luksus villa med drømmeaktig sub tropisk hage og utsikt over bu - Sold

Fakta Bilder

325m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta fantastiska hus är en rosa dröm med hög mysfaktor, omgiven av en mycket vacker och färgstark trädgård i ett lugnt och omtyckt bostadsområde i Nova Santa Ponsa. Egendomen har magnifik utsikt över bukten i Santa Ponsa och det öppna havet. Villan är belägen på en 1117 kvm stor markyta, varav bostadsytan upptar ca 325 kvm och det öppna och täckta terrasser ca 75 kvm sammanlagt. Huset är uppdelad i 2 våningar. På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsalsdel, fullt utrustat kök med angränsande grovkök och ett separat rum med ett badrum som för närvarande används som kontor, men kan också omvandlas till ett sovrum. Från nästan alla rum når man den stora och användbara inbyggda altanen med sommarkök. Några trappsteg ner breder poolen och den vackra trädgården ut sig i all sin prakt. Det övre våningsplanet innehåller huvudsovrummet med badrum en suite samt ytterligare 2 sovrum som delar på ett badrum. Alla rum har sin privata utgång till balkongen. Villan har en mycket ombonad och hemtrevlig atmosfär och är bl.a. utrustat med luftkonditionering varm/kallt, elvärme, golvvärme, automatiskt bevattningssystem, dubbla fönsterglas, alarmsystem och p-platser. Fastigheten är belägen i omedelbar närhet till 3 golfbanor i Santa Ponsa och bara minuter från badstranden och den romantiska småbåtshamnen Port Adriano.

 • Boyta

  325m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2370
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: