Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Herrgårdsliknande villa under byggnation med imponerande panoramavy i Porta - Sold

Fakta Bilder

340m2 5 Sovrum i Porto Portals - Sold

Detta luxriösa hus under byggnation - färdig sommar 2008 - kommer att få en strålande utsikt över Portals Nous och havet i ett av Mallorcas mest exklusiva bostadsområden. Villan produceras i allra högsta standard och med endast de bästa materialval på en något upphöjd tomt. Husets bostadsyta är på totalt 340 kvm och omfattar på entréplan: stort sällskapsrum med öppen spis, kontor, komplett utrustad kök, grovkök, ett sovrum med badrum en-suit (användbar som gäst- eller personalbostad). Sällskapsrummet och köket har utgång till terrassen, poolen och trädgården. På övre plan finns huvudsovrumssviten med egen privat terrass samt ytterligare 3 sovrum, samtliga med badrum en-suit. Från de flesta rummen i detta ståtliga hus har man den fantastiska utsikten över Medelhavet och kusten. En elegant uppfart till ett dubbelgarage och 3 parkeringsplatser kommer att finnas. En praktiskt detalj är en varuhiss som går från garaget direkt upp till köket. Det finns utrymme för den nya ägaren av villan att ändra vissa detaljer i utformningen av villan.

I närområdet finns den mondäna yachthamnen Portals Nous, golfbanan ”Royal Bendinat”, flera fina badstränder, restauranger, caféer och affärer. Till Palma stad är det ca 10 minuter med bilen.

 • Boyta

  340m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2021
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: