Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Moderne Garden leilighet med solterrasse i drømmeaktig bolig - Sold

Fakta Bilder

48m2 1 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

En liten pärla som helt nyligen renoverades i ljusa färger, är denna trevliga lägenhet i markplan med egen mysig privat trädgård som finns i ett mycket välskött residens i Nova Santa Ponsa. Lägenheten är på välplanerade 48 kvm med 15 kvm solterrass och den trevliga trädgården som är på 30 kvm. Lägenhetens vardagsrum med matplats och det komplett utrustade köket är i praktisk öppen planlösning med solterrassen utanför. Ett sovrum och ett snyggt badrum. Det finns luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster samt en p-plats. Bostadsområdet erbjuder ett lagunliknande gemensamt poolområde omgiven av en underbar grönskande trädgård. Den exklusiva Santa Ponsa Country Club, 3 golfbanor och ett flertal stränder ligger precis runt hörnet, staden Santa Ponsa, med sina breda sandstrand, en marina och dess många möjligheter till rekreation ligger bara 5 minuter bort. Till Palma tar det ca 15 minuter med bil.

 • Boyta

  48m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  2497
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: