Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggnadsprojekt av exklusiv flerfamiljshus med havsutsikt i Cas Catala - Sold

Fakta Bilder

135m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna fantastiska våning är under byggnation som en av fem lägenheter i ett mycket exklusivt lägenhetskomplex på absolut toppläge i det vackra Cas Catala. Lägenheten erbjuder en strålande havsutsikt, mycket hög standard med smakfulla inredningsdetaljer och en boyta på ca 135 kvm som fördelas på generös salong/matsal, ett komplett utrustat kvalitetskök, två sovrum och två eleganta badrum, ett förråd i källaren samt två parkeringsplatser i garaget. I bostadskomplexet kommer det att finnas en hiss, ett magnifikt poolområde och ett flertal sköna solterrasser. Den kungliga golfbanan Royal Bendinat, exklusiva marinan Puerto Portals samt ett flertal fina badstränder finns helt nära. Slutförandet av hela byggnaden är planerad till slutet 2016.

 • Boyta

  135m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104271
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: