Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker våning med fri sikt mot Medelhavet i Puerto Andratx - Sold

Fakta Bilder

70m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Det är svårt att tänka sig ett bättre läge för den som älskar havet. Här i Puerto Andratx belägen i ett mycket elegant bostadskomplex är det bara att koppla av på den sköna terrassen och njuta av panoramautsikten. Våningen är på 70 kvm med en inbyggd terrass på 10 kvm och en öppen terrass på 8 kvm och omfattar ett rymligt vardagsrum -matsal med öppen spis och med utgång till terrassen, ett komplett utrustad öppet barkök, masterbedroom med utgång till terrassen samt ett sovrum till och ett separat badrum. Våningen är mycket komfortabel och försedd med bl.a. centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster samt en p-plats. I det attraktiva bostadsområdet finns en stor gemensam swimmingpool och en fin trädgårdsanläggning. Till centralorten Puerto Andratx med sin imponerande yachthamn, fina restauranger och flotta butiker tar det bara några minuter. Huvudstaden Palma är ca 20 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  70m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2347
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: