Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvåning utmed havet i eftersökta Mardavall resort - Sold

Fakta Bilder

185m2 3 Sovrum i Porto Portals - Sold

Denna exklusiva lägenhet är belägen i högst eftersökta Mardavall i första linjen utmed havet. Det femstjärniga hotellet Mardavall med sina utmärkta spa- och restaurangfaciliteter tillhör själva anläggningen. Som fastighetsägare här har du tillgång till hotellet och dess service 24h om dygnet. Våningens boyta är på ca. 185m2 samt soliga öppna och täckta terrasser på ca 38m2. Det öppna och soliga vardagsrummet med separat matsal och öppen spis mynnar direkt ut till solterrassen med utsikt över poolen, den subtropiska trädgården och havet. Våningen består av ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, 2 sovrum med badrum en-suite, ett mycket modernt och komplett utrustad kök med serveringslucka mot matplatsen. Två P-platser och ett förråd tillhör lägenheten. Från den härliga 80 kvm stora terrassen har man en fantastisk utsikt mot bukten i Palma Nova. All inredningsmaterial är av hög kvalitet såsom golvvärme i badrummen, marmorgolv, luftkonditionering varm/kallt och ett antal inbyggda garderober. 24-timmars säkerhetstjänst är självklart. Den fina trädgårdsanläggningen med gräsmattor, palmer, olivträd och det stora poolområdet förhöjer trivseln. En smal stig genom anläggningen leder ner till havet. I närområdet finns den eleganta fritidshamnen Puerto Portals med restauranger, barer och butiker vid strandpromenaden, 2 golfbanor och 2 badvikar. Till Palma stad tar det ca 10 minuter med bil.

 • Boyta

  185m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2388
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: