Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för förstklassig villa vid havet

Fakta Bilder

641m2 5 Sovrum i Capdepera

Med ett naturskönt läge erbjuder vi ett excellent boende i ett lugnt och exklusivt villaområde i Cala Provensals på nordöstra Mallorca, med direkt tillgång till havet och orörd sandstrand. Villan är under byggnation på en ca 1145 kvm tomt, bebyggd område ca 1095 varav boytan upptar ca 465 kvm. Fastigheten förses med en helt fantastisk utemiljö med flertal solterrasser på totalt 424 kvm, en medelhavsträdgård samt en vacker infinity-pool. Boytan uppförs med högsta standard och exklusiva materialval. Husets två plan innehåller i nedre planet: ljus och spatiös salong/matsal med öppen spis och integrerad komplett utrustat kök. Stora glaspartier öppnar upp mot den stora solterrassen och poolen, varifrån utsikten över havet är helt betagande. Därtill ett gästsovrum, separat toalett, vinkällare och en tvättstuga. Entrén är en trappa upp och här placeras sovrummen: tre sovrum med lyxiga privata badrum en-suite, samt master bedroom med jacuzzi och dressingroom. Såväl master bedroom som ett av sovrummen får en terrasstillgång. Därutöver erbjuder detta drömhem en härlig takterrass med sommarkök, lounge, matplats, pool och separat toalett. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket moderna hem erbjuder är bla tvåglasfönster, solarvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmsystem, automatisk bevattningssystem för trädgården, ett dubbelgarage samt en hiss. Villan ligger i Cala Provensals, omgiven av det vackra mallorquinska landskapet, fantastiska pinjeskogar och det klarblå havet. Golfbanan Canyamel och det nybyggda Hotel Park Hyatt finns helt nära. Inflyttning är planerad till slutet av 2017.

 • Boyta

  641m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  9077
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 632 040 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: