Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt hus med havsläge i populärt område - Sold

Fakta Bilder

306m2 4 Sovrum i Cas Catala - Sold

Detta inbjudande hus ligger i det populära området Cas Catala och erbjuder en fantastisk havsutsikt över det glittrande turkosa vattnet. Fastighetens tomt yta är 969 kvtm och har en konstruerad yta av 306kvtm med flera öppna terrasser som erbjuder både skugga och solljus. Huset omges av en välvårdad gräsmatta där det också finns en inbjudande swimmingpool. Detta charmiga hur är byggt på två plan och omfattar i entréplan; en ljus och öppen salong med matsal som öppnar upp mot terrassen med havsutsikt, ett kök som är komplett utröstat med ett stort matsalsbord och öppnar upp till en terrass, två badrum, ett sovrum och ett kontor som skulle kunna bli omvandlat till sovrum med en utgång till terrassen . På det nedre plan ligger de övriga sovrummen, det största sovrummet har en stor ”walk in” garderob och en suite badrum, det finns även två sovrum och två badrum på denna våningen. I hela huset finner du central värme, luftkonditionering varm/kall, isoleringsglas och parkering.

 • Boyta

  306m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7101
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: