Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luksus enebolig med beste beliggenhet direkte ved golfplassen i Mallorca - Sold

Fakta Bilder

195m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Exklusiv fristående villa i medelhavsinspirerad stil på en tomt av 600 m2, med egen pool, trädgård och garage. Terrassen ligger i sydläge direkt vid golfbanan. I det stora vardagsrummet finns en öppen spis. Övervåningen är uppdelat i tre generösa sovrum med var sitt badrum. Det största sovrummet har inbyggda garderober och i badrummet finns en jacuzzi. Köket är fullt utrustat med vitvaror av kända märken. Villan ligger i en exklusiv anläggning omgiven av underbara, typiska medelhavsträdgårdar och med flera swimmingpooler. Villan byggdes helt nyligen och är en mycket god investering. Santa Ponsa ligger 15 min från Palma stad, 10 min från den exklusiva båthamnen Puerto Portals och det tar bara 20 minuters bilfärd till flygplatsen. Det är nära till fina badvikar, den stora och moderna båthamnen Port Adriano, exklusiva restauranger, fritidsanläggningar och inköpsställen. Inte långt därifrån finns den berömda 54-håls golfbanan Santa Ponsa. Mallorcas sydvästkust och speciellt Santa Ponsa regionen har många fördelar, oavsett om ni vill bo permanent på denna underbara ö, eller bara semestrar.

 • Boyta

  195m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  10407
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: