Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysig fastighet i Finca-stil i eftersökt läge

Fakta Bilder

350m2 6 Sovrum i Ibiza Town

Detta romantiska boende med huvudbyggnad och separat gästlägenhet ligger nära San José och njuter av en underbar utsikt över det vackra landskapet och Medelhavet. Fastighetens tomtareal är på 5.000 kvm med en bostadsyta om 350 kvm, diverse både öppna och överbyggda solterrasser, en vävårdad trädgård, grillplats samt en fantastisk swimmingpool. Huvudbyggnaden är i tre våningsplan och innehåller i entréplan: ett rymligt vardagsrum med matsalsdel, öppen spis och med access till terrassen, köket som är komplett utrustad, ett sovrum och ett badrum samt en gästtoalett. En trappa upp finns ytterligare två sovrum och två badrum samt en härlig terrass med havsutsikt. I bottenvåningen finns en bostad till som är inredd med ett kök, två sovrum och två badrum. Den separata gästlägenheten är inredd med ett allrum, ett kök, ett sovrum med badrum och en privat solterrass. Övriga faciliteter och utrustning som detta mysiga hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, kameraövervakning, parkeringsplatser för tio bilar samt ett 50 kvm stort förråd bakom huset som kan omvandlas till förslagsvis gästhus eller garage.

 • Boyta

  350m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  1443
 • Badrum

  7
 • Pris

  3 272 865,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: