Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik Finca-egendom med drömlik blick över landskapet och havet - Sold

Fakta Bilder

700m2 8 Sovrum i Ibiza Town - Sold

Detta förjusande pittoreska hem från 1300-talet som ligger idyllisk i Santa Ines, totalrenoverades helt nyligen. Tomtarealen är hela 450.000 kvm, bostadsytan ca 700 kvm fördelade på huvudbyggnad och gäststuga, diverse öppna och överbyggda solterrasser, ett sommarkök, inte mindre än tre uteplatser med plats för många att inta måltider på, en fantastisk swimmingpool och allt omgiven av en välvårdad trädgårdsanläggning. Huvudbyggnaden innehåller en generös salong och matsal, köket som är stort och i lantlig stil, en stor hemmabio, samt fem sovrum och fem badrum. Gästhuset är inredd med en stor salong, ett kök samt tre sovrum, alla med privata badrum en suite. Det finns också diverse förråd och ett garage. Detta hem är en pärla!

 • Boyta

  700m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  1389
 • Badrum

  9
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: