Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant nybyggd lyxfastighet intill golfbanan - Sold

Fakta Bilder

427m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den mycket stilfull designade lyxvillan färdigställdes helt nyligen och ligger på en tomt om 4.072 kvm i Nova Santa Ponsa, ett helt perfekt läge för golfentusiaster med direkt utgång till golfbanan som ligger alldeles intill. Villan har ett flertal solterrasser, både med och utan tak, ett fantastiskt poolområde med sommarkök bar och lounge, ett gästhus samt en välvårdad trädgård. Husets bostadsyta är på 427 kvm fördelade på en generös salong med öppen spis, matsal, ett öppet komplett utrustad kvalitetskök samt fem sovrum och fem badrum. Nästan alla rum i entréplan har access till den underbara utemiljön. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, centralvärme, isolerglas samt parkeringsplatser för tio fordon. Den exklusive marinan av Port Adriano och ett flertal vackra sandstränder finns i närheten.

 • Boyta

  427m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104242
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: