Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i första linjen mot Medelhavet med fantastisk panoramablick i Puerto - Sold

Fakta Bilder

315m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna villa med magnifik havsutsikt och mot ön Dragonera ligger på en höjd och har en bostadsyta på 315 kvm samt soliga terrasser och altaner på hela 200 kvm. Genom den tropiska trädgården och en typiskt spansk innergård (Patio) kommer man via ett par trappsteg ner till huvudbyggnaden. På detta plan finns den stora ljusa entrén, stora sällskapsrum med öppen spis, matsal, komplett utrustad kök med matplats och ett grovkök. Sällskapsrummen och matsalen har utgång till den härliga terrassen med havsutsikt. Vidare finns på detta nedre plan den stora sovrumssviten med bastu, 2 stora klädkammare och utgång till terrassen och trädgården. På samma plan hittar man en gästlägenhet med ytterligare 2 sovrum som delar på ett badrum. På övre plan finns en uppvärmd pool med ett utomhuskök intill, ett badrum, ett förråd och flera soliga terrasser. Via trappor når man takterrassen. Här finns en grillplats och utsikten mot havet är helt fantastiskt. Ett kontorsrum och ytterligare en lägenhet för personal/gäster med separat ingång ligger vid sidan om huvudingången. Fastigheten är utrustad med golvvärme, marmor-och terrakottagolv, luftkonditioneringssystem varm/kallt, alarmsystem. Hamnområdet i Puerto Andratx med restauranger, barer och affärer ligger bara 2 bilminuter bort. Till Palma tar det ca 25 minuter med bilen.

 • Boyta

  315m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104060
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: