Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Arkitekt ritad designervilla i första linjen med enastående havsutsikt i Pu - Sold

Fakta Bilder

410m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna hypermoderna villa med storslagen panoramblick i Puerto Andratx erbjuder oförglömliga solnedgångar. Husets materialval är av högsta kvalitet och är genomtänkt i minsta detalj. Via en trappa når man den trevliga entrén och det stora, ljusa, luftiga sällskapsrummet och matplats med panoramafönster över hela fronten, ett kontor/gästrum och gäst-wc. Det rymliga köket med barkök samt matplats är komplett utrustad med vitvaror av högsta kvalitet, har utgång till solterrassen med utomhuspool i flera plan samt ett stort BBC-område med separat utomhuskök. På övre plan finns 3 sovrumssviter (samtliga med eget badrum). En separat lägenhet för gäster eller personal finns till förfogande. Huset är utrustad med bl.a. golvvärme, öppen spis, luftkonditionering varm/kallt, multimediasystem av högsta kvalitet. Puerto Andtrax hamnområde med restauranger, barer och affärer är på promenadavstånd. Till flera golfbanor och till huvustaden Palma tar det ca 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  410m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104062
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: