Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker och ljus villa med separat gästlägenhet och strålande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

430m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna läckra villa ligger i Puerto Andratx och erbjuder förutom en välkött trädgård, härliga solterrasser och ett fabulöst poolområde, också en fin havsutsikt. Fastighetens tomtareal är på 1 353 kvm, en bostadsyta på 430 kvm samt en täckt terrass på 50 kvm och en öppen uteplats på soliga 50 kvm. Villans 2 etage innehåller i entréplan: ett spatiöst sällskapsrum med öppen spis, matsal med braskamin, ett modernt och komplett utrustat kök, också det med en öppen spis samt 2 sovrum med var sitt eget badrum. En trappa upp finns ytterligare 2 sovrum, också de med egna badrum samt en privat terrass. Det största sovrummet har dessutom ett eget omklädningsrum. Därutöver finns här uppe gästvåningen som är inredd med ett sovrum, ett badrum och egen privat terrass. Huset är ljus och luftig med mycket fina inredningsdetaljer, en mycket välkomnade stenlagd innergård och är bl.a. försedd med centralvärme (olja), golvvärme i badrummen, luftkonditionering, porttelefon, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem, ett dubbelgarage samt en carport för 2 bilar. I omedelbar närhet finns den mysiga småbåtshamnen av Puerto Andratx med utmärkta restauranger, barer och många affärer. Huvudstaden Palma är bara en 20 minuters bilfärd bort.

 • Boyta

  430m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  4008
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: