Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig och elegant fastighet med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

1420m2 3 Sovrum i Ibiza Town

Denna moderna och eleganta lyx villa är lokaliserad på norra Ibiza, ungefär fem minuter från en underbar vit sandstrand, Cala San Vincente. Villan har en svårslagen panorama havsutsikt. Tomten är på 1.420m2 och villan har en bo yta på 221m2 med ett flertal sköna solterrasser, både med och utan tak, och ett vackert poolområde. Boytan är uppdelad på två ett stort och rymligt vardagsrum med matplats, ett välutrustat kök, tre sovrum och fyra badrum. Nästan alla rum öppnar upp till solterrasserna och pool området.

 • Boyta

  1420m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  1347
 • Badrum

  4
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: