Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor solig villa med underbar havsutsikt 100 meter från havet - Sold

Fakta Bilder

230m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den imponerande villan ligger på en stor solig tomt på bästa sydvästläge i det exklusiva Sol de Mallorca. Fastigheten finns i andra linjen bara 100 meter från havet och har en enastående utsikt från samtliga plan, såväl från poolområdet som från övervåningen. Tomten är stor och solig på 1500m2 och boytan är 230m2 plus terrasser på hela 200m2. En vacker pampig uppfartsväg leder till villan och väl inne i huset möts ni av det stora ljusa vardagsrummet med öppen spis och tillhörande matsal från vilka ni har en härlig utsikt över poolen, trädgården och havet. På detta plan finns också 2 sovrum och ett badrum. Från den pampiga entrén leder en ståtlig trappa upp till övervåningen där ni finner masterbedroom med badrum ensuite samt ytterligare ett sovrum med tillhörande badrum. Båda sovrummen har utgång till en stor terrass med strålande utsikt över den gröna lummiga trädgården och havet. Tack vara stora fönsterpartier och det fina solläget är denna villa mycket ljus med en fantastisk utsikt från alla plan. Andra fina kännetecken för detta exklusiva objekt är centralvärma, varm och kall AC, takfläktar och ett dubbelgarage. Sol de Mallorca är ett mycket grönt exklusivt område mycket nära Palma stad och det fashionabla Puerto Portals bara 5 minuter bort. I området finns också flera golfbanor och små pittoreska badvikar.

 • Boyta

  230m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7092
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: