Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Representativ egendom med utsikt över havet i eftersökt läge - Sold

Fakta Bilder

476m2 5 Sovrum i Cas Catala - Sold

Detta vackra hem finns i Ca’s Catala med en bedårande utsikt över det mallorkinska landskapet och Medelhavet. Fastighetens tomtareal är 1497 kvm varav bostadsytan upptar ca 476 kvm, de stora terrassområden med både öppna altaner och uteplatser om 181 kvm och överbyggda terrasser på 23 kvm, dessutom en fin utepool, en innepool som kan värmas upp, samt en välvårdad trädgårdsanläggning. Husets tre våningar fördelas enligt följande: i entréplan finns en generös salong med öppen spis, matsalen, köket som är komplett utrustat och stor nog för en matplats, ett grovkök, ett kontor samt en gästtoalett. Från nästan alla rum har man en strålande havsutsikt och utgång mot de sköna solterrasserna. En trappa ned finns huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom, ett dubbelsovrum med badrum en suite samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Samtliga sovrum har access till uteplatser, trädgården och poolområdet. I bottenvåningen finns innepoolen, ett badrum, diverse ekonomiutrymmen samt ett allrum. Övriga faciliteter och utrusning som detta flotta hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, isolerglas, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem, en mysig innergård (patio) samt ett dubbelgarage. Bostaden ligger helt nära till den kungliga golfbanan av Bendinat, den exklusiva marinan Puerto Portals och fina sandstränder.

 • Boyta

  476m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2659
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: