Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idyllisk belägen egendom i lantlig stil med blick över det vackra landskape - Sold

Fakta Bilder

388m2 5 Sovrum i Felanitx - Sold

Den stiliga villan i lantlig stil är helt nybyggd och ligger inbäddad i det vackra mallorquinska landskapet av Felanitx-Portocolom. Fastighetens tomtyta är på ca 15.072 kvm, boytan är berkäknad till ca 388 kvm. Det finns ett flertal både öppna och överbyggda terrasser, en underbar swimmingpool och en välvårdad trädgårdsanläggning med bl.a. olivträd. Husets två våningsplan innehåller i entréplan ett rymligt vardagsrum med matsalsdel och öppen spis, ett komplett inredd och utrustat öppet kök med köksö, två sovrum med badrum en suite. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot terrasserna, poolområdet och pation. En trappa upp ligger ytterligare tre sovrum alla med privata badrum en suite och access till terrassen. Övriga faciliteter och utrustning som bostaden erbjuder är centralvärme, golvvärme, förråd- och ekonomiutrymmen, ett dubbelgarage och diverse p-platser utomhus.

 • Boyta

  388m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2689
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: