Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Strandvilla direkt vid din egna privata strand i Illetas - Sold

Fakta Bilder

206m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta charmiga hus har ett ljuvligt läge och fri sikt över havet i det eftersökta Illetas. Fastighetens tomtyta är på ca 493 kvm, den konstruerade ytan ca 206 kvm med diverse både öppna och överbyggda terrasser samt en välvårdad trädgård. Villan är byggd i fyra våningsplan. I entréplan finns vardagsrummet med matplats och med havsutsiktsterrassen utanför, köket som är i öppen planlösning och komplett utrustad, ett sovrum med badrum en suite samt ett arbetsrum. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite och privat terrass samt ett sovrum till. Högst upp i huset finns det andra huvudsovrummet med badrum en suite samt ytterligare ett sovrum. I bottenvåningen finns ett kök till, vinkällare, förråd, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta charmerande hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, video intercom, alarmanläggning, isolerglas samt ett garage.

 • Boyta

  206m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7100
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: