Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • sålda fastigheter Mallorca - Sold

Fakta Bilder

155m2 3 Sovrum i Camp de Mar - Sold

I hjärtat av Camp de Mar utmed den vackra och mycket exklusiva golfbanan Camp de Mar bara 200 meter från en bländande vit sandstrand bygger man just nu 55 exklusiva villor. Arkitekturen och designen av fastigheten är gjord som en liten vacker by med fint färglagda fasader, verandor, terrasser, vackra trädgårdar och flera poolområden. Husen har 2, 3 eller 4 sovrum och kommer att byggas enligt högsta byggstandard och bästa finish, med förinstallation av aircondition, dubbla fönsterglas, golvvärme, etc. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett hus i toppstandard under byggnation i en mycket tidig fas. Camp de Mar är ett av de mest exklusiva orterna på hela sydvästkusten med en mycket vacker inramning av böljande berg och det vackra Medelhavet. Camp de Mar är också hemvistelse för flera kändisar i Europa och ligger bara 5 minuter från Puerto Andratx och Palma stad bara 20 minuter bort.

 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104072
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: