Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor och välplanerad vindsvåning med excellent havsutsikt i utsökt läge med - Sold

Fakta Bilder

158m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna härliga ljusa 3 sovrumslägenhet i det exklusiva och fridfulla området Nova Santa Ponsa måste ses. Lägenheten fördelar sig på 2 plan och i entreplan finner ni ett ljust oh luftigt vardagsrum med en tillhörande solig terrass med havsutsikt, ett modernt kök samt en gästtoalett. På andra våningen finner ni 3 sovrum samt ett fint badrum. På taket av våningen finns en stor vacker terrass med en enastående havsutsikt. I fastigheten finns det en vacker subtropisk trädgård med 2 vackra poolområden och ni har även en egen privat badvik som tillhör huset. Att bo i Nova Santa Ponsa med havet utanför drören ar en dröm som finns tillgänglig nu till ett mycket bra pris.

 • Boyta

  158m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7020
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: