Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Eksklusiv duplex leilighet med nydelig solterrasser i hjertet av Palmas his - Sold

Fakta Bilder

135m2 2 Sovrum i Palma - Sold

Den eleganta och mycket moderna etagevåningen finns i ett lugnt men centralt läge i hjärtat av Gamla stan i Palma med en vidsträckt utsikt över havet och Katedralen. Våningen är på 135 kvm med rymliga solterrasser på sammanlagt 63 kvm. Den generösa bostadsytan i två plan fördelas enligt följande: på första våningen finns det ett ljust vardagsrum med direkt tillgång till en härlig balkong, huvudsovrummet med badrum en suite och stor garderob, ytterligare ett sovrum med badrum en suite samt en gästtoalett och ett grovkök. Trappor leder upp till ett ljust, mycket modernt kök med matplats och utgång till en fantastisk solterrass med sittplatser. Därutöver förfogar våningen över en underbar takterrass med blick över gamla stan och havet. Övriga faciliteter är luftkonditionering varm/kallt, video intercom, en hiss och två p-platser samt en förtjusande trädgård som nyttjas gemensamt av husets invånarna. Inom gångavstånd ligger Palma’s centrum med talrika restauranger, barer och shopping.

 • Boyta

  135m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  4025
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: