Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Light oversvømmet Frontline penthouse med omfattende solterrasser og fantas - Sold

Fakta Bilder

110m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna vackra och eleganta Penthousevåning finns i ett exklusivt beläget residens, alldeles vid havet i Puerto Andratx med en spektakulär utsikt över den vackra bukten Cala Llamp. Bostaden är på c a 110 kvm, sköna terrasser under tak på 20 kvm och öppna terrasser på 70 kvm och omfattar: en liten entréhall, ett ljust och luftigt vardagsrum med matsalsdel, öppen spis och stora glaspartier som öppnar upp mot den fabulösa terrassen med grillplats. Köket är i amerikansk stil med frukostbar och komplett utrustat, master bedroom med badrum en suite och med tillgång till en fin terrass. Därutöver finns ytterligare 2 sovrum och ett separat badrum. Övriga faciliteter av detta smakfulla hem är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, ett förråd samt en p-plats. Det finns en stor gemensam swimmingpool i det mycket välvårdade och fridfulla bostadskomplexet. I omedelbar närhet ligger den mysiga småbåtshamnen i Puerto Andratx med sina exklusiva affärer och utmärkta restauranger och barer. Huvudstaden Palma ligger bara en 20 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2472
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: