Lavin Estates | ACANTOS - NYBYGGT PENTHOUSE I NY EXKLUSIV FÖRENING
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • ACANTOS - NYBYGGT PENTHOUSE I NY EXKLUSIV FÖRENING

Fakta Bilder

123m2 3 Sovrum i Palma

Den moderna anläggningen ACANTOS byggs i Palmas stadsdel Son Dameto, på gångavstånd från Palmas centrum. Förutom ett stort antal sport- och fritidsanläggningar och butiker för de dagliga behoven finns det också flera skolor i omedelbar närhet. Det arkitektoniskt tilltalande projektet med en avantgardistisk delvis grön fasad består av 18 lägenheter med 2-4 sovrum och en inbjudande gemensam pool med solterrass och utomhusfitnessområde. De rymliga trädgårdslägenheterna med 3-4 sovrum och 2 badrum (varav ett med eget badrum) har omfattande privata trädgårdar med egen pool och takvåningarna, alla med 3 sovrum och 2 badrum (varav ett med eget badrum), erbjuder lyxen av en rymlig takterrass med utsikt över staden och havet, utöver en generös terrass på bostadsnivå. En lyckad kombination av olika naturmaterial valdes för utformningen av lägenheterna, som är utrustade med en hög standard: Sten och betong ger interiörerna en ädel karaktär, medan glas ger dem modernitet. Stora fönster från golv till tak gör att det kommer in mycket naturligt ljus i de öppna vardagsrummen och matsalarna, vilket skapar en smidig övergång mellan de stora terrasserna och de rymliga vardagsrummen med integrerade kök (utrustade med inbyggda vitvaror från Bosch eller liknande; penthouses Miele eller liknande). Luftkonditionering och golvvärme (som drivs av en värmepump) garanterar ett behagligt boendeklimat året runt. Dessutom ingår en parkeringsplats och ett förråd i det underjordiska garaget i priset (trädgårdslägenheter och takvåningar 2 parkeringsplatser). Hissar finns också tillgängliga. I ACANTOS bor du bekvämt året runt i ett bra och centralt läge.


 • Boyta

  123m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02PHPX
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 618 885 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Meddelande skickat

Ditt meddelande har skickats.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Meddelande skickat

  Ditt meddelande har skickats.

  Please amend the following issues: