Lavin Estates | Lyx Mansion med panorama utsikt. Unikt projekt utöver…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyx Mansion med panorama utsikt. Unikt projekt utöver det vanliga

Fakta Bilder

502m2 4 Sovrum i Port Andratx

Ovanför eftersökta Port Andratx, med magnifik utsikt över medelhavet, den idylliska båthamnen och Tramuntanabergen byggs för närvarande exklusiva Andratx Hills med bara 9 bostäder i en klass för sig! Takvåningen, kallad "The Mansion", med 4 sovrum, 6 badrum och en privat hiss, erbjuder ren lyx på en total inomhusyta på 500 m² plus 355 m² privata utomhusområden. Vardagsrummet och sovrummen är fördelade på 2 nivåer. Ett gym, ett wellnessområde och en hemmabio finns på ytterligare 3 våningar. En omfattande terrass med trädgårdsområden och en stor pool, som är tillgänglig från vardagsrummet, samt en trädgård på sovrumsnivå och en enorm takterrass med privat pool, är också en del av denna drömfastighet. Förutom gott om utrymme, avskildhet och superb design kan du njuta av en magnifik utsikt över det idylliska bergslandskapet, hamnen och havet! Inte bara takvåningen utan även arkitekturen i hela projektet är unik! Den kombinerar förnämliga organiska former och en modern, futuristisk design med användning av många naturmaterial som utstrålar värme. Kombinationen av betong, trä och glas är helt enastående. De stora fönsterfronterna ger mycket naturligt ljus till vardagsrummen och skapar en perfekt övergång från insidan till utsidan. Alla ytbehandlingar och material har noga valts ut för att uppfylla de högsta internationella standarderna. De exklusiva funktionerna i takvåningen inkluderar ett öppet kök med en kokö och inbyggda apparater från Gaggenau, Miele och Bora, Vola-beslag, skräddarsydda inbyggda garderober/walk-in-garderober, golvvärme, luftkonditionering och 3 garageplatser.


 • Boyta

  502m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QB57
 • Badrum

  6
 • Pris

  11 084 850 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: