Lavin Estates | Elegant DUPLEX lägenhet nära katedralen i Palma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant DUPLEX lägenhet nära katedralen i Palma

Fakta Bilder

Elegant DUPLEX lägenhet nära katedralen i Palma

Denna lägenhet ligger nära Palmas Katedral i en elegant och nyrenoverad byggnad. Det har delvis renoverats med möjlighet till slutligt materialval för att anpassa lägenheten efter dina behov och önskemål. Byggnaden ligger på en traditionell gata i den gamla stadskärnan, som leder ner till Palmas representativa gamla mur. På en golvyta på 144m2 erbjuder våningen ett vardagsrum, en matsal, ett sovrum med badrum en-suite och för extra bekvämlighet ingår en parkeringsplats i garaget i detta erbjudande. En perfekt våning i ett populärt område i Palmas Gamla stadsdelar.

 • Boyta

  144m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  01WZTI
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 235 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: