Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Direkt vid katedralen i Palma - nyproduktion 8 underbara lyxlägenheter

Fakta Bilder

155m2 2 Sovrum i Palma

I hjärtat av Palma - upplev elegans och mediterann komfort

I ett av de mest eftertraktade kvarteren av Palmas gamla stan är ett historiskt stadspalats från 1600-talet under omfattande ombyggnad och restaurering. Bakom en magnifik renässansfasad skapas nio lyxiga bostäder samt utrymme för ett exklusivt konstgalleri. Ett team av erfarna arkitekter och designers ser till att de nybyggda stadslägenheterna uppfyller alla dina behov och önskemål. Traditionella stilelement, utsökt interiördesign, högkvalitativa materialval samt toppmodern teknik skapar en urban och skön livsstil i Medelhavsanda. Den här presenterade bostaden har en elegant mastersvit med eget badrum och dressingroom, ett sovrum, ett badrum och ett öppet koncept med vardagsrum/matrum, ett modernt designerkök, fönsterpartier från golv till tak och tillgång till den skyddade terrassen. Detta unika residens har ett helt tyst läge och ändå mitt i hjärtat av Palma. Bara några steg bort finns små mysiga gator, imponerande historiska byggnader, dolda innergårdar, utsökta restauranger, charmiga kaféer, chica butiker och många konstworkshops att upptäcka. Vi har fler lägenheter och takvåningar att erbjuda - kontakta oss gärna för mer information.

Faciliteter: tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, ekparkett, Smart-hem-system, traditionella fönsterkarmar i trä, synliga takbjälkar, hiss i byggnaden, larmsystem, video intercom

 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2223
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 338 338,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: